O nama

Poduzeće “ROTEKA” d.o.o. osnovano je 1992. godine kao logičan nastavak obiteljske tradicije poslovanja s ugostiteljskim namještajem koje traje kroz dvije generacije još od 1970. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja i prodaja namještaja za ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

U fokusu našeg ugostiteljskog programa nalaze se prije svega razne vrste ugostiteljskih stolova. Njihova kvaliteta rezultat je više od 30 godina iskustva u njihovoj proizvodnji i prodaji, tako da slobodno možemo reći da ne postoji ni jedno naše turističko mjesto, bilo na kontinentu bilo na obali, u kojem nema bar po koje postolje, ploča ili stol iz našeg proizvodnog i prodajnog programa. Zbog kvalitetnog materijala izrade naši stolovi su otporni na gotovo sve vremenske uvjete kao što su kiša, sunce pa i snijeg. U proteklih 30 godina isporučili smo preko 40.000 stolova raznih dimenzija. Sigurni smo da ih je i danas preko 80% još uvijek u funkciji.

U našem proizvodnom i prodajnom programu nalaze se razne vrste stolova za opremanje hotela, restorana, kampova, kafića i raznih drugih ugostiteljskih objekata. Višegodišnje uspješno poslovanje i dugačak niz opremljenih objekata širom Hrvatske,  kao i široka mreža zastupnika u svim većim gradovima naše zemlje garancija je našeg uspjeha.

I ne zaboravite…

Sve počinje za stolom


Roteka

Proizvodnja i prodaja namještaja za ugostiteljstvo i hotelijerstvo

098 / 490 062    |    roteka@zg.htnet.hr
Roteka d.o.o., 2020. sva prava pridržana web: dzDizajn