Katalog postolja

Naša postolja rezultat su 30 godišnjeg iskustva u proizvodnji i prodaji ugostiteljskog namještaja, tako da slobodno možemo reći da ne postoji ni jedno naše turističko mjesto, bilo na kontinentu bilo na moru u kojem nema bar po koje postolje ili stol iz našeg proizvodnog i prodajnog programa.

Postolja su izrađena od metalnih dijelova, površinski zaštićenih prvo cink primer plastifikacijom a onda i još jednim slojem plastificiranja u boju po želji.  Na taj način možemo se prilagoditi Vašim potrebama i u obliku, i u težini, i u boji a i u visini traženog postolja. Većina postolja opremljena je nivelacijskim nogicama koja omogućuju spuštanje ili podizanja postolja od 5 do 40 mm (ovisno o postolju). U svakom trenutku možete zatražiti i dobiti bilo koji rezervni dio za postolja (čep, nivelacijska nogica, stopa, cijev, vijci, nosač ploče ili bilo što drugo).

Garancija na postolja je godinu dana, iako iz iskustva pojedina naša postolja su već i po 20 godina na terasama kafića posvuda po Hrvatskoj.

Naša postolja rezultat su 30 godišnjeg iskustva u proizvodnji i prodaji ugostiteljskog namještaja, tako da slobodno možemo reći da ne postoji ni jedno naše turističko mjesto u kojem nema bar po koje postolje ili stol iz našeg proizvodnog i prodajnog programa.

Prikazuje se svih 12 rezultataRoteka

Proizvodnja i prodaja namještaja za ugostiteljstvo i hotelijerstvo

098 / 490 062    |    roteka@zg.htnet.hr
Roteka d.o.o., 2020. sva prava pridržana web: dzDizajn